Waarom is een boudoirshoot zo duur? Kan een boudoirshoot ook budget?

Ik heb maar 1 foto nodig, waarom is het zo duur??
Natuurlijk begrijpen wij heel goed dat je misschien verrast bent van onze tarieven.
Wij laten je graag zien hoe wij tot onze tarieven komen.

Fotografen zijn er in alle soorten en maten, de één heeft al jarenlange ervaring en de ander begint net.
Het is logisch dat jij je afvraagt, waarom is een boudoirshoot zo duur?
Nou, het is zo veel meer dan een paar foto’s maken…

Als jij overweegt een boudoir sessie te doen mag je er van uit gaan dat de fotograaf hier gespecialiseerd in is, jouw kan begeleiden en zorgt dat jij op je mooist en ontspannen op de foto komt. Het is een ervaring op maat die expertise en toewijding vereist.

Als boudoirfotograaf zijn wij gespecialiseerd in het vastleggen van sensuele en elegante beelden. Zo is niet alleen de studio belangrijk maar ook het begrip van licht, compositie en poseren. Jaren lange ervaring, opleidingen en cursussen gaan eraan vooraf.

In tegenstelling tot reguliere fotoshoots vergt een boudoirsessie vaak extra voorbereiding en aandacht voor detail. Wij neen ruim de tijd om je te leren kennen om zo een relaxte en fijne omgeving te creëren.
Samen zoeken we wat voor jou prettig is, wat werkt en niet werkt tijdens een shoot.

Ook zorgen wij voor de inwendige mens, een heerlijke high tea en lunch staan voor je klaar. Niet alleen investeren wij graag tijd ook alle producten zijn van kwaliteit.
Wij doen er alles aan om jou een heerlijke verwendag te geven!

Onze Boudoirstudio is een plek met meerdere settings en is volledig aangekleed met aandacht en oog voor detail. De keuze van de locatie, de inrichting en de atmosfeer dragen bij aan de algehele ervaring en esthetiek van de fotoshoot.

Een boudoirsessie omvat doorgaans meer tijd dan een standaard fotoshoot. Wij nemen de tijd om de juiste sfeer te creëren, verschillende poses uit te proberen en ervoor te zorgen dat elk beeld perfect is. Geen haastig gedoe of vervelend gevoel tijdens of na je shoot, maar alle aandacht en tijd om van jou shoot een succes te maken.

Het is een investering in zelfvertrouwen, een viering van vrouwelijkheid en een kans om je op een unieke en elegante manier te laten vastleggen.
Hoewel de kosten misschien hoog lijken, zijn de herinneringen en het zelfvertrouwen die je eraan overhoudt onbetaalbaar.
Jaren later kijk je terug in je prachtige album of naar de wall-art en denk je nog steeds “ dit ben ik, en ik ben er trots op!”

 
Previous
Previous

De Glamour en Boudoir studio

Next
Next

De 5 redenen waarom jij geen boudoirshoot durft te doen.