Vier je leeftijd shoot!

Dit jaar komt voor mij (Mandy) de 40 eraan!
Tijd om het eens echt te vieren want we hebben het allemaal verdiend om ons op ons best te voelen en onze vrouwelijkheid te vieren, ongeacht welke leeftijd we hebben bereikt toch?

Of je nu in je twintiger jaren bent, je stralende dertiger jaren, je zelfverzekerde veertiger jaren, of je fantastische vijftiger jaren, er is altijd een reden om jezelf te vieren en vast te leggen hoe prachtig je bent, zowel van binnen als van buiten. En wat is een betere manier om dit te doen dan met een prachtige fotoshoot die speciaal voor jou is ontworpen?

Vier je schoonheid want Elke vrouw is uniek en verdient het om haar schoonheid te vieren. Je laat je verjaardag toch niet weer zomaar voorbij gaan?
Boost Je Zelfvertrouwen: Er is iets krachtigs aan het zien van jezelf vastgelegd op een manier die je zelfvertrouwen een boost geeft. Het herinnert je eraan hoe mooi en krachtig je bent, wat een positieve invloed kan hebben.
Het is een tijdloos geschenk dat je voor altijd kunt koesteren en delen met degenen van wie je houdt.

Wat krijg je?

  • Een uitgebreide fotoshoot inclusief professionele visagie en haarstyling, zodat je er op je allerbest uitziet.

  • Een heerlijke driptaart om te gebruiken en evt te eten/smashen tijdens je shoot.

  • Toegang tot een selectie van prachtige jurken om je look compleet te maken.

  • Een persoonlijk overleg voorafgaand aan de shoot om je voorkeuren te bespreken en ervoor te zorgen dat de sfeer en kleuren perfect aansluiten bij jouw stijl.

  • 25 prachtige kleine digitale bestanden, waarvan 5 als grote digitale bestanden voor afdrukken.

  • een basis album van 15x15 cm.

Dit alles is beschikbaar voor slechts €495,-. Een investering in jezelf die een leven lang meegaat.

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op om je fotoshoot te boeken en jezelf de viering te geven die je verdient.
Laat ons je helpen om je vrouwelijkheid te omarmen en je stralend te laten voelen, ongeacht je leeftijd. Het is tijd om te schitteren!

 
Previous
Previous

Mijn zoektocht naar zelfliefde

Next
Next

Vier het leven: vriendinnenshoots!