De Glamour en Boudoir studio

Welkom bij onze boudoir studio: een magische plek voor vrouwen zoals jij die op zoek zijn naar een unieke en professionele boudoir studio. Of je nu een bijzondere gelegenheid wilt vieren, een cadeau wilt geven aan jezelf of je partner wilt verrassen, onze studio heeft alles wat je nodig hebt!

Bij het betreden van onze studio van maar liefst 450m2 zul je direct onder de indruk zijn van de enorme ruimtes en sfeer. Wij hebben meerdere prachtig ingerichte ruimten, met twee bedden, een visagie ruimte, omkleed ruimte en een grote ontvangsttafel, onze studio ontworpen om je de best mogelijke ervaring te bieden.

We hebben in onze studio twee bedden en een slaapbank met meerdere functies en sfeer. We bieden een comfortabele en intieme setting waarin jij je volledig op je gemak zult voelen. Een bed is geheel in het wit met een witte of zwarte achtergrond, deze is zeer geschikt voor romantische foto’s. Ook hebben wij een hemelbed met zachte witte gordijnen wat zorgt voor een prachtige romantische sfeer.
De slaapbank staat in een ander deel van onze studio waar we veel werken met stoere foto’s en tegenlicht. Ook silhouetten zijn daar mogelijk.


Naast de bedden hebben we ook een speciale studio-opstelling waar de magie echt tot leven komt. Met professionele verlichting en een verscheidenheid aan achtergronden en accessoires, zorgen we ervoor dat elk moment van je boudoirshoot perfect wordt vastgelegd. Of je nu gaat voor een klassieke en tijdloze uitstraling of juist iets gewaagders wilt proberen, Wij staan klaar om met je samen te werken en jouw visie werkelijkheid te laten worden.

Ook hebben wij een bank opstelling waar we met flitslicht werken en zo prachtige romantische maar ook hele stoere foto’s kunnen maken.
Maak je geen zorgen over het poseren Mandy begeleid je helemaal door de shoot heen en helpt jou bij het poseren.
De bank geeft weer een hele andere verfrissende sfeer.


Onze visagie ruimte is een andere belangrijke ruimte in onze studio. Hier begint je shoot experience door je te laten verwennen door onze ervaren visagisten Manon & Mariella die jouw natuurlijke schoonheid naar voren zullen brengen en je helpen je zelfvertrouwen een boost te geven. Ze zullen ervoor zorgen dat je er op je best uitziet en je je ook zo voelt, voordat je voor de camera stapt. Altijd met nepwimpers ;-)


Tijdens je bezoek zal je beginnen aan deze grote tafel, hier maken we kennis, drinken een kopje thee/koffie en bekijken je lingerie setjes.
Hier vindt je ook verschillende producten en voorbeeldfoto's. Hiermee willen we je inspireren en laten zien wat er mogelijk is. Of het nu gaat om prachtige fotoalbums, tastbare wanddecoraties of afdrukken, onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om jouw boudoirervaring nog specialer te maken. Alle producten hebben de beste kwaliteit en komen van het vaklab!


En tot slot, onze meest bijzondere ruimte... de stoere ruimte met een boerderij look en feel. Hier kun je jezelf onderdompelen in de sfeer van vintage elegantie en je laten betoveren door de unieke mix van klassieke en moderne elementen. Deze ruimte straalt kracht en zelfvertrouwen uit en biedt de perfecte achtergrond voor stoere, in het oog springende foto's.


Onze boudoir studio de ideale plek vol mogelijkheden voor jou om je innerlijke schoonheid te laten vastleggen. Met een scala aan prachtige ruimtes, professioneel team, en hoogwaardige producten, beloven wij jou een onvergetelijke ervaring die je voor altijd zult koesteren!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw boudoirshoot-droom werkelijkheid te maken. Je verdient het om te stralen en je zelfverzekerd en mooi te voelen. Wij staan klaar om jou te verwelkomen in onze boudoir studio en samen een tijdloze herinnering te creëren.

 

Previous
Previous

Hoe kies je de perfecte Boudoir studio?

Next
Next

Waarom is een boudoirshoot zo duur? Kan een boudoirshoot ook budget?