Na je boudoirshoot, exclusieve producten.

Exclusieve Producten na Jouw Boudoir Fotoshoot"

Een boudoir fotoshoot is hopelijk niet alleen een momentopname; het is een viering van jouw unieke schoonheid en zelfliefde. Na zo'n bijzondere ervaring wil je ook een tastbare herinneringen die de prachtige momenten vastleggen.Hou het fijne empowerment gevoel na je shoot vast door een geweldig product aan te schaffen na je shoot. Daarom bieden we exclusieve producten aan die niet alleen de schoonheid van jou benadrukken, maar ook een vleugje luxe toevoegen aan jouw herinneringen. Alle producten die wij bieden komen van het vaklab en zijn uitgebreid gekeurd en getest door Glamour en Boudoir studio. Wij leveren alleen het beste!

wij leveren standaard bij elke shoot een basis album, maar ga je voor extra luxe en degelijkheid dan ga je voor een album de luxe!
Onze albums de luxe zijn handgemaakt en meer dan alleen een verzameling van foto's. Ze zijn een kunstwerk op zich, volledig aanpasbaar in look en feel.
Kies uit verschillende kleuren, voeg een persoonlijke foto toe op de cover, of ga voor een tekst zoals "For Your Eyes Only..." De tekst is er in de schitterende kleuren zilver, goud of koper. Een luxe album is een tijdloos stuk dat jouw boudoir ervaring met elegantie vastlegt. Leg hem in je nachtkastje of bestel er een houder bij zet hem in de slaapkamer als reminder hoe prachtig jij bent!


Breng de magie van je boudoir fotoshoot tot leven met onze Sparkeling Wall-Art. Deze kunstwerken zijn voorzien van een speciale HD-afdruk op aluminium, met heldere, levendige kleuren die de ruimte opfleuren. Kies voor een prachtige houten lijst voor een extra vleugje warmte. Elke dag herinnerd worden aan je eigen schoonheid was nog nooit zo glamoureus.
Bright Glass Wall-Art: Helderheid en Elegantie

Voor een moderne en luxe uitstraling hebben we de Bright Glass Wall-Art. Laat je foto afdrukken op plexiglas of echt glas, waardoor de beelden een ongeëvenaarde helderheid en diepte krijgen. Dit verfijnde stuk voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte en toont jouw schoonheid in het meest heldere licht.
Deze wall-art is iets minder geschikt in het volle zonlicht omdat deze al een prachtige glans heeft.


Na jouw boudoir fotoshoot sta je voor de keuze: welk exclusief product past het beste bij jou en jouw herinneringen? Overweeg eerst het doel van de herinneringen. Wil je een intiem album dat je gemakkelijk kunt bekijken, of zoek je een prachtig kunstwerk voor aan de muur? Misschien wil je beide.
Vraag hier onze productgids aan en bekijk alle mogelijkheden die Glamour & Boudoir studio je kan aanbieden.

Een luxe album is perfect als je jouw ervaring privé wilt houden of als je een tastbare collectie van jouw foto's wilt hebben. Als je echter jouw schoonheid met je partner wilt delen, kan de wall-art een geweldige keuze zijn. Of waarom niet beide? Een basisalbum voor persoonlijk genot en een portfolio box met prachtige afdrukken om te delen met geliefden.

Onthoud dat het kiezen van het perfecte product afhangt van jouw persoonlijke voorkeuren en de manier waarop je jouw boudoir ervaring wilt koesteren. Daarom bespreken we alle opties tijdens je ophaal/bestelsessie. Dit is het moment dat jij je foto’s voor het eerst ziet en we samen bespreken wat je wensen zijn en bekijken we samen wat er geschikt is.
Wat je ook kiest, we garanderen dat het een luxe toevoeging zal zijn aan de herinneringen die je voor altijd zult koesteren.

 

Previous
Previous

Vier het leven: vriendinnenshoots!

Next
Next

Hoe kies je de perfecte Boudoir studio?