Wat is boudoir fotografie?

Boudoir fotografie is een steeds populairder wordende vorm van fotografie waarbij er foto's gemaakt worden van vrouwen in hun meest verleidelijke outfits, lingerie.
Soms ook naakt maar mij Glamour en Boudoir Studio doen wij dit niet.
Het doel van de boudoir fotoshoot is om de vrouw zich zelfverzekerd en sexy te laten voelen, en tegelijkertijd mooie, onvergetelijke beelden te creëren.

Boudoir fotografie kan worden gedaan voor veel verschillende redenen.
Sommige vrouwen kiezen ervoor deze fotoshoot als een cadeau voor hun partner, terwijl anderen het doen als een manier om hun zelfbeeld te verbeteren en hun eigen schoonheid te vieren. Wat je reden ook is, een boudoir shoot kan je helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en je een positieve kijk op je lichaam te geven.

Wat krijg je nou precies als je voor boudoir fotografie kiest?
Ten eerste krijg je een unieke en persoonlijke ervaring.
Tijdens de shoot krijg je een professionele make-up en haarstyling voor een extra glamoureuze look.
Laat je heerlijk in de watten leggen met lekkers, koffie en/of thee.
Vervolgens zal de fotograaf je begeleiden tijdens de shoot om de meest flatterende poses te vinden en om je op je gemak te stellen.

Na de shoot worden de beelden zorgvuldig bewerkt om ze nog mooier te maken. Je krijgt dan een set van prachtige foto's die je kunt gebruiken als een persoonlijk cadeau voor je partner, of gewoon om te laten zien hoe mooi jij bent.
En denk eens aan een prachtige foto van jezelf aan de wand als herinnering.

Kortom, boudoir fotografie is een geweldige manier om jezelf te verkennen en je schoonheid te vieren. Of het nu voor jezelf is of als cadeau voor je partner, je zult gegarandeerd een unieke en onvergetelijke ervaring hebben en prachtige foto's krijgen om te koesteren
Bij Glamour en Boudoir Studio zijn alle maten en alle leeftijden (18+) welkom.
Wij doen geen mannen of koppels.

 

Previous
Previous

Boudoirfotografie: De kunst van het verleiden en zelfvertrouwen vergroten.

Next
Next

Doe jij het zelf?