Vier het leven: vriendinnenshoots!

Onze vriendinnenshoots zijn de perfecte gelegenheid om samen met je beste vriendinnen een onvergetelijk moment vast te leggen.
Geen standaard fotosessie, maar een ervaring vol glamour, plezier en zelfliefde, helemaal op maat gemaakt voor jou en je vriendinnengroep.

In onze exclusieve glamour- en boudoirstudio in Haren heten we je welkom voor een ervaring die je nooit zult vergeten. Bij binnenkomst word je verwelkomd met lekkere hapjes en verfrissende drankje, klaar om kennis te maken met het team en je op je gemak te stellen voor de shoot. Want bij ons draait alles om jou: je schoonheid, je zelfvertrouwen en vooral je plezier!

Het Glamour & Boudoir team.

Onze vriendinnenshoots zijn perfect voor groepen van 5 tot 10 personen die niet bang zijn om te stralen en te genieten van het moment. Voor slechts €89,- per persoon krijg je een volledige fotosessie van 10 prachtige portretten alleen en 5 groepsfoto’s samen met je vriendinnen. Of kies voor het pakket met visagie en haarstyling dan betaal je €189,-. En het beste van alles? Je kunt extra foto's bestellen en afdrukken, zodat je deze kostbare herinneringen voor altijd samen kunt koesteren.

Of je nu wilt schitteren voor de camera of gewoon wilt genieten van een gezellige dag met je vriendinnen, onze vriendinnenshoots zijn de perfecte gelegenheid om samen te komen, te lachen en te vieren wie je bent. Onze ervaren team zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en je natuurlijke schoonheid naar voren komt, zodat elk beeld een echt kunstwerk wordt.

Dus waar wacht je nog op? Bel of app je vriendinnen en plan de ultieme vriendinnenshoot bij onze studio in Haren. Want het leven is te kort om niet te vieren, en je verdient het om stralend op de foto te staan met de mensen van wie je houdt. Boek nu en laat ons je helpen om het leven te vieren.

 
Previous
Previous

Vier je leeftijd shoot!

Next
Next

Na je boudoirshoot, exclusieve producten.