Voorstellen visagiste en haarstyliste Manon

Vertel iets over jezelf.

Mijn naam is Manon Groote, 21 jaar jong en woonachtig in Coevorden. Al van kleins af aan heb ik altijd al een passie voor make-up en haar gehad, ik ben daarom na mijn middelbare school de opleiding ''Allround Grimeur'' te Arnhem gaan volgen. Sinds vorig jaar ben ik afgestudeerd en ben ik nu mijn eigen bedrijf begonnen als make-up en haar artiest. Door de ervaringen die ik heb gedaan tijdens mijn studie, kan ik mijn kennis en kunde toepassen op de dienst. Zo weet ik precies wat het beste bij jou past!

Waar bestaat je werk uit?

Mijn werk bestaat uit het aanbrengen van make-up op de modellen en het in model brengen van de haren, ik zorg voor het gehele plaatje. Ook vind ik het belangrijk dat de modellen een prettig sfeer ervaren, en dat ze zich zelfverzekerder voelen nadat ze bij mij in de stoel zijn geweest. 

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het leukst aan mijn werk vind ik het totaal plaatje wat ik kan bieden. Make-up en haar kan heel veel doen voor een fotoshoot en ik vind het tof om te zien dat de modellen stralen zodra ze klaar zijn met de make-up en haar. Dat geeft mij als make-up en haar artiest een enorme energieboost. 

Wat is je specialiteit?

Mijn specialiteit is soft glam make-up: een mooie glam look die jouw mooiste accenten naar voren halen. Ook is het totaal plaatje erg belangrijk, zowel make-up als haar doet erg veel voor op de foto en zijn beide essentieel. 

Wat is je missie?

Mijn missie is om iedereen zich zelfverzekerder te laten voelen, zowel voor als achter de camera. Ik zorg ervoor dat jij je comfortabel voelt en dat je zult stralen tijdens de fotoshoot. Ik laat iedereen zichzelf zijn, maar dan wel op de allermooiste manier.

Previous
Previous

Op welk moment kan ik een shoot boeken?

Next
Next

Waarom jij ook een boudoirshoot zou moet doen!